Over Aneca

Dorine Aneca, Licentiaat Rechten UGent en Licentiaat Fiscaliteit en Boekhoudkundig Onderzoek Vlerick Business School Gent, heeft zowel de erkenning van accountant als van belastingadviseur en leidt het kantoor sinds 2004. 

AFJ heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als boekhoudkundig, fiscaal en juridisch adviseur. Interactie met de klant is voor ons heel belangrijk: wij houden er aan om onze taken in samenspraak met de klant uit te voeren. Het kantoor volgt daarvoor de actualiteit op de voet en denkt met u mee. 

Bovendien zetten wij volop in op digitalisering. Digitalisering is immers niet langer weg te denken uit de wereld van de accountancy en consultancy. Het zorgt voor tijdswinst, zowel voor u als voor ons. Bovendien laat het ons toe om uw onderneming beter te analyseren en gericht advies te geven.

Dankzij ons team van diverse, ervaren en gedreven medewerkers (accountants, boekhouders, fiscalisten en juristen) kunnen wij u een volledige multidisciplinaire en kwalitatieve dienstverlening aanbieden op het vlak van accountancy, boekhouding, fiscaliteit en juridisch advies. 

AFJ heeft bovendien een uitgebreid internationaal netwerk. Zo kunnen wij snel, deskundig en kwaliteitsvol advies verlenen aan onze klanten die ook internationaal actief zijn.

Ondersteuning of advies nodig?